Session Info

 
Supporter

Kickoff Session

A brief synopsis of the role that cyber deception plays in modern cyber defense strategy and an overview of the days informative sessions being streamed live.

Start Time

7:00AM EST

End Time

7:30AM EST

Duration

30 Minutes

Supporter

Zero Trust and Cyber Deception

Join Sahir Hidayatullah, VP of Active Defense, Zscaler as he shares how organizations are combining Zero Trust with Deception to build proactive defenses that detect compromised users, de-risk their internal attack surface, stop lateral movement, and detect sophisticated, human-operated attacks that bypass traditional defenses.

Start Time

7:30AM EST

End Time

8:15AM EST

Duration

45 Minutes

Supporter

A Deep Dive into Threat Actor Techniques Behind Attacks on Ukrainian Government Infrastructure

One week before the DDoS attacks on the Ukrainian government, we noticed suspicious behavior on one of our deception environments.

Start Time

8:15AM EST

End Time

9:00AM EST

Duration

45 Minutes

Break / Informal Chat

30 Minute Break / Informal Chat

Start Time

9:00AM EST

End Time

9:30AM EST

Duration

30 Minutes

Supporter

Observing a hacker with the CyberTrap Deception technology

A typical attack scenario will be performed and observed with the CyberTrap Deception environment.

Start Time

9:30AM EST

End Time

10:15AM EST

Duration

45 Minutes

Supporter

Is Identity Part of Your Deception Strategy?

Does identity have a good fit in a deception strategy? This session will show how it fits and why it should be a focus.

Start Time

10:15AM EST

End Time

11:00AM EST

Duration

45 Minutes

Supporter

Deception with AI is the Swiss Army Knife for Cyber Resilience

This session will discuss the various use cases and practical examples to protect critical assets using a novel fusion of cyber deception and AI. We will also discuss how this unique fusion of technologies can be leveraged for Intelligent SOC, Active Defense, and overall increased Cyber Resilience.

Start Time

11:00AM EST

End Time

11:45AM EST

Duration

45 Minutes

Break / Informal Chat

30 Minute Break / Informal Chat

Start Time

11:45AM EST

End Time

12:15PM EST

Duration

30 Minutes

Lunch / Round Table Discussion on "Deception"

Speakers will hold a round-table discussion regarding cyber deception.

Start Time

12:15PM EST

End Time

1:15PM EST

Duration

1 Hour

Supporter

Learning Deception the Easy Way and Deceiving Off the Land

Kevin will provide an overview of his SANS Cyber Deception class. He will also perform demonstrations of the various deceptive techniques using DeceptionLab - a deception platform, using only common Linux commands and utilities.

Start Time

1:15PM EST

End Time

2:00PM EST

Duration

45 Minutes

Break / Informal Chat

30 Minute Break / Informal Chat

Start Time

2:00PM EST

End Time

2:30PM EST

Duration

30 Minutes

Supporter

Tactical Deception

This talk will provide insight into how to quickly respond to external stimuli with your deception capabilities.

Start Time

2:30PM EST

End Time

3:15PM EST

Duration

45 Minutes

Supporter

Planning Adversary Engagement Operations with MITRE Engage

We have created MITRE Engage as a framework for planning and discussing adversary engagement operations. In this talk, we will give an overview of Engage and discuss how we use it operationally to shift the asymmetric advantage away from the adversary.

Start Time

3:15PM EST

End Time

4:00PM EST

Duration

45 Minutes

Audience Call-in / Chat

Open discussion on cyber deception giving attendees the option of "calling in" to ask questions, provide ideas, or otherwise chat with subject matter experts.

Start Time

4:00PM EST

End Time

5:00PM EST

Duration

1 Hour

Wrap Up / Final Thoughts

Closing remarks and a call to action!

Start Time

5:00PM EST

End Time

5:30PM EST

Duration

30 Minutes